چاقو و تختهی آشپزی از لوازم ضروری و پراستفادهی هر آشپزخونهای به حساب میاد. پس چرا باهم ترکیبشون نکنیم؟
قیچی آشپزی، یه وسیلهی خلاقانهست که شبیه یه قیچیه اما یه تختهی صاف کوچیک هم بهش اضافه شده تا همه چی همونطور که ما میخوایم بریده و خرد بشه. با قیچی آشپزی میتونین به راحتی قیچی کردن کاغذ، توی آشپزخونه، سبزیجات و گوشت و موادغذایی دیگه رو خرد کنید.
اینطوری کافیه قیچی آشپزی رو بالای قابلمه یا ظرف بگیریم و هرچی خرد کردیم بریزیم توی ظرف و دیگه نیازی نیست اول روی تخته همه چیز رو خرد کنیم و بعد تخته رو داخل ظرف خالی کنیم!
تیغهی این قیچی از فولاد ضدزنگ ساخته شده و شرکت سازندهش ادعا میکنه که تا مدت زمان زیادی، تیز و برنده میمونه و کند نمیشه. یه دکمهی ایمنی هم داره که با اون میتونین قیچی رو در حالت بسته قفل کنین تا داخل کشو و کابینت خطری نداشته باشه.